Himmerigskov

Få kilometer fra Fredericia ligger Himmerigskov, Ti Trin Neds egne marker, som året rundt inspirerer og udfordrer os.

Vi fascineres af tanken om ægthed, nærhed, tryghed og magien i at prøve sig frem. Vi overraskes, fejler og glæder os hvert år over de første kartofler, de spæde radiser, rødbeder, det store duftende krydderurtebed og efterårshindbærrene, som forlænger sommeren langt ind i efteråret.

Knapt er høsten og efterårets sidste rodfrugter hentet ind, før forberedelserne til en ny høst starter. Knapt er der sået og plantet, før urter, grønsager og bær tænkes ind i nye menuer.

Årets går sin gang i køkkenet på Ti Trin Ned – med dyb respekt for råvarer, smag og kvaliteten i hvert enkelt valg, vi træffer.

Følg livet på Himmerigskov på bloggen.

Ti Trin Ned

Visionen der guider os i vores omskiftelige – og stadig genkendelige – gastronomiske univers.

Menu

Det personlige køkkens fortolkning af sæsonens råvarer … i en aktuel, elegant menu.

 

Gassner & Gassner

Vores gastronomiske fortid, nutid og fremtid …

Himmerigskov

Restaurantens egne marker er en uudtømmelige inspirationskilde, et bugnende spisekammer.

Galleri

Steminger fra vores verden: Køkkenet, restauranten, mad, vin og lokale råvarer…

Bordbestilling

Bordreservation – også langt ud i fremtiden …

Vine

Årstidernes skiftende menuer afspejles og matches af et vinkort med klasse og kant

Blog

Følg hverdagen og årstidernes skiften på Ti Trin Ned og Himmerigskov …

Presse

Fra anmeldelser til hverdagsliv i køkkenet: Oplev Ti Trin Ned fra pressens vinkel.

Blog