Himmerigskov copy

Himmerigskov

Få kilometer fra Fredericia ligger Himmerigskov, Ti Trin Neds egne marker, som året rundt inspirerer og udfordrer os.

Vi fascineres af tanken om ægthed, nærhed, tryghed og magien i at prøve sig frem. Vi overraskes, fejler og glæder os hvert år over de første kartofler, de spæde radiser, rødbeder, det store duftende krydderurtebed og efterårshindbærrene, som forlænger sommeren langt ind i efteråret.

Knapt er høsten og efterårets sidste rodfrugter hentet ind, før forberedelserne til en ny høst starter. Knapt er der sået og plantet, før urter, grønsager og bær tænkes ind i nye menuer.

Årets går sin gang i køkkenet på Ti Trin Ned – med dyb respekt for råvarer, smag og kvaliteten i hvert enkelt valg, vi træffer.

Følg livet på Himmerigskov på bloggen.

Ti Trin Ned

Visionen der guider os i vores omskiftelige – og stadig genkendelige – gastronomiske univers.

Menu

Det personlige køkkens fortolkning af sæsonens råvarer … i en aktuel, elegant menu.

 

Gassner & Gassner

Vores gastronomiske fortid, nutid og fremtid …

Himmerigskov

Restaurantens egne marker er en uudtømmelige inspirationskilde, et bugnende spisekammer.

Galleri

Steminger fra vores verden: Køkkenet, restauranten, mad, vin og lokale råvarer…

Bordbestilling

Bordreservation – også langt ud i fremtiden …

Vine

Årstidernes skiftende menuer afspejles og matches af et vinkort med klasse og kant

Blog

Følg hverdagen og årstidernes skiften på Ti Trin Ned og Himmerigskov …

Presse

Fra anmeldelser til hverdagsliv i køkkenet: Oplev Ti Trin Ned fra pressens vinkel.

Blog