VORES VERDEN

Vores Verden er en gastronomisk helaftensoplevelse … lige nu:

‘Vi mærker at der er forår på vej og de grønne tanker og fornemmelser kan også findes i Vores Verden: Skaldyr, torsk og havtaske er på menuen. Favoritten over dem alle: morkler og aromatiske urter og rabarber fra Himmerigskov haven. Nuancer, karakteristika og enkelhed – afslappet og stemningsfuldt mens mørket sænker sig over Lillebælt’

Vores Verden

Vores Menu   DKK 1700
Saftmenu   DKK 900
Bobler & Vinmenu I   DKK 1250
Bobler & Vinmenu II   DKK 2200
Kaffe/te & petit fours er inkluderet i drikkevare menu

Bemærk: For at sikre den bedste oplevelse af Vores Verden, bedes allergier/andre begrænsninger oplyses ved bordbestilling og senest dagen før besøget, da køkkenet ikke på dagen kan forberede alternative serveringer. På forhånd tak.

VINMENUER

Vinmenu I | Enkelthed, nuancer & med kant. Eksperimenterende men rodfæstet i traditionsrige vinområder & vinstile og afstemt efter Vores Verden.
Vinmenu II | Eksklusivt, genkendeligt & karakteristika. De selektive valg fra anerkendte producenter samt genkendelige vinområder.

Se de aktuelle Vinmenuer på Vinkortet – link nedenfor.

SAFTMENU

Sæsonaktuelt, alkoholfrit alternativ afstemt efter Vores Verden i smagsintensitet og noter.

VINKORT

I harmoni med vores gastronomiske rødder og med fokus på tendenser, kvalitet, forskellighed og originalitet er vinkortet fyldt med sommelierens håndplukkede valg fra hele verden.

Se VINKORTET