Gassner & Gassner

Mette Hvarre Gassner og Rainer Gassner har siden september 2001 tegnet Restaurant Ti Trin Ned – som ejere, drivkraft og inspiratorer i et personligt køkken:

Mette Hvarre Gassner 
Restaurantchef
Medlem af Det Danske Kokkelandshold.

Gastronomisk fortid

Kokkenes Olympiske Lege, 2012
Bronze ved Nordens Bedste Kok, 2012
Årets kok 2011
Årets restaurantchef 2010 kåret af Den Danske Spiseguide
Finaledeltager Årets Kok 2010, 2008 og 2007
Kartoffelprisen 2009

Udlært fra Ågård Kro i september 2001

Rainer Gassner
Køkkenchef
Coach og sparringspartner for upcoming kokkeprofiler

Gastronomisk fortid

Sol over Gudhjem, deltager, 2012
Køkkenchef på Ågård kro, Egtved, 1999
Souschef på Hindsgavl Slot, Middelfart, 1995
Chef de Partie på Bürchnerhof, Wallis, 1994
Kok på Marché, Toronto, 1993

Udlært fra Künstlerhaus, München i 1992

 

Ti Trin Ned

Visionen der guider os i vores omskiftelige – og stadig genkendelige – gastronomiske univers.

Menu

Det personlige køkkens fortolkning af sæsonens råvarer … i en aktuel, elegant menu.

 

Gassner & Gassner

Vores gastronomiske fortid, nutid og fremtid …

Himmerigskov

Restaurantens egne marker er en uudtømmelige inspirationskilde, et bugnende spisekammer.

Galleri

Steminger fra vores verden: Køkkenet, restauranten, mad, vin og lokale råvarer…

Bordbestilling

Bordreservation – også langt ud i fremtiden …

Vine

Årstidernes skiftende menuer afspejles og matches af et vinkort med klasse og kant

Blog

Følg hverdagen og årstidernes skiften på Ti Trin Ned og Himmerigskov …

Presse

Fra anmeldelser til hverdagsliv i køkkenet: Oplev Ti Trin Ned fra pressens vinkel.

Blog