Presse

Anmeldelser

Politiken ******
Berlingske *****
JP ******
Vejle Amt Folkeblad ******
Fyens Stiftstidende ******
Fredericia Dagblad *********

Klik på følgende links for at downloade anmeldelser:
Politiken … Berlingske …  JP … Vejle Amts Folkeblad … Fyns Stiftstidende … Fredericia Dagblad

 

Aktuel presseomtale

GASTRO Maj/2016 (Klik for at downloade)
VOL 41/2014 (Klik for at downloade)
Århus Stiftstidende/2014 (Klik for at downloade)

 

Alle presserelaterede henvendelser bedes rettet til Rainer Gassner på rg@titrinned.dk eller +45 7593 3355.

Ti Trin Ned

Visionen der guider os i vores omskiftelige – og stadig genkendelige – gastronomiske univers.

Menu

Det personlige køkkens fortolkning af sæsonens råvarer … i en aktuel, elegant menu.

 

Gassner & Gassner

Vores gastronomiske fortid, nutid og fremtid …

Himmerigskov

Restaurantens egne marker er en uudtømmelige inspirationskilde, et bugnende spisekammer.

Galleri

Steminger fra vores verden: Køkkenet, restauranten, mad, vin og lokale råvarer…

Bordbestilling

Bordreservation – også langt ud i fremtiden …

Vine

Årstidernes skiftende menuer afspejles og matches af et vinkort med klasse og kant

Blog

Følg hverdagen og årstidernes skiften på Ti Trin Ned og Himmerigskov …

Presse

Fra anmeldelser til hverdagsliv i køkkenet: Oplev Ti Trin Ned fra pressens vinkel.

Blog