OM DET NYE TI TRIN NED

’At formidle en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser med et ønske om genkendelse og overraskelse’

Mette & Rainer Gassner | 2001 | 2019

 

FUNDAMENTET

Forankringen i det gastronomiske lokalområde, tankerne om bæredygtighed, ærlighed og personlighed, som er de bærende elementer i Ti Trin Neds karakteristiske køkken, vil i de nye rammer få fornyet værdi – og understøtte den åbenhed, der kommer til at kendetegne restauranten.

Urter fra skov, strand og restaurantens egne marker på Himmerigskov få kilometer væk kombineret med råvarer fra små, lokale og bæredygtige producenter er en uudtømmelig inspirationskilde og en naturlig del af den gastronomiske dagsorden på Ti Trin Ned.

 

DEN PERFEKTE GOURMETOPLEVELSE

Navnet, som er en integreret del af Ti Trin Neds identitet, flytter med til Toldkammeret – og får med respekt for historien en næsten symbolsk værdi i Mette & Rainer Gassners personlige køkken. Det er en inspirationskilde, der inviterer til at udforske og forfine de uendelige trin til den perfekte gourmetoplevelse – og give hvert enkelt trin et personligt og unikt twist med afsæt i den historie og vision, der har bragt køkkenet til det nuværende Michelin niveau.

En uendelig søgen mod det perfekte, enkle, nuancerede og karakteristiske.

 

OPLEVELSEN

De karakteristiske enkle linjer fra kælderen mødes på Toldkammeret med smukke naturmaterialer og en enkel skandinavisk farveholdning – og en helt unik udsigt til Lillebælt til den ene side og et stort køkken til den anden. Målet er åbenhed og gennemsigtighed – og at dele energien og perfektionismen i køkkenet med restaurantens gæster, for at skabe en nærværende, varm totaloplevelse.

Med plads til ca. 50 gæster vil restauranten både invitere til, at kokke, tjenere og gæster mødes og interagerer – og til private gourmetoplevelser med fokus på ro og de smukke rammer.

 

TOLDKAMMERET 9 | KANALBYEN

Fredericias identitet som en del af Danmark og verden og byens unikke historie har inspireret til at skabe spændende referencer i navngivningen af byens nye bydel. Historisk kongelig og hertugelig indflydelse mixer sig med venskabsbyer, markante, lokale personligheder gennem tiden – og ikke mindst byens unikke rolle med Lillebælt som nærmeste nabo. Havneadministrationen var naturligt en bærende del af byen – og Ti Trin Neds nye adresse har en naturlig reference til det Toldkammer, som fra 1810’erne frem til 1941 kendetegnede området.

 

Blog

1 2

OM DET NYE TI TRIN NED

’At formidle en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser med et ønske om genkendelse og overraskelse’ Mette... Læs mere

I NYE RAMMER

En smuk restaurant og et up-to-date køkken i byens nye Sdr. Voldgade-kvarter bliver næste år en realitet, når vi... Læs mere

NYE VINKLER PÅ HIMMERIGSKOV

Nye, intense smagsoplevelser, nye vinkler på bæredygtighed og naturens kompleksitet! Tag med Kristoffer Korshøj... Læs mere

FOOD & FRIENDS

Gastronomien trives i Trekantsområdet – og d. 9. marts inviterer vi sammen med 3 lokale kokkevenner til et nyt,... Læs mere

GLÖGG a la Ti Trin Ned

Både professionelt og privat nyder vi december. Hjemme på Himmerigskov bager vi julesmåkager og spiser risengrød... Læs mere

Favoritter gennem 15 år

I september, oktober og lidt ind i november inviterer vi med en VORES GASTRONOMI og VORES VERDEN på små kig tilbage... Læs mere
Flash back

Ti Trin Ned – fra 2001 til 2016

Det klassiske franske køkken med et fusions- og molekylært twist var vores ståsted, da vi d. 9. September 2001 kl.... Læs mere

At dække et bord …

Hverdagens faste ritualer kendetegner Ti Trin Ned. Vi arbejder helt naturligt med omhyggelighed, nøjagtighed og... Læs mere

TI TRIN NED … VORES UNIVERS

”At formidle en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser med et ønske om genkendelse og overraskelse” Så... Læs mere

EN DAG HOS VINBONDEN

Det perfekte vinmatch til vores skiftende menuer er en spændende og udfordrende opgave, som tager udgangspunkt i viden... Læs mere

MAD:ID 2015 KOKKEDYSTEN

I år er det anden gang, jeg arrangerer konkurrencen Mad:ID Kokkedysten … sidste års erfaringer er med i bagagen, og... Læs mere

NOMINERINGSAFTEN 2015

D. 9. september kl. 18.30 var vores personlige valg af Nomineringsaften fra det øjeblik, da vi i slutningen af juni... Læs mere