Loading...
NYHEDER2019-01-25T12:40:10+00:00

NYHEDER

Årstidernes skiften, sæsonens råvarer definerer årets gang på restaurantens marker på Himmerigskov – og ikke mindst køkkenet på Ti Trin Ned.

Med et ønske om åbenhed og nærvær deler vi et kig ind i Vores Verden i 4-5 årlige nyhedsbrev og små opdateringer her på siden.

Ønsker du at modtage nyhedsbrevene, kan du tilmelde dig her på siden … og til enhver tid framelde dig igen via vores nyhedsmails eller en mail til mailadressen gj@titrinned.dk. Vi behandler naturligvis alle oplysninger med respekt – og i henhold til GDPRs retningslinjer om personrelaterede data.

TILMELD DIG TI TRIN NEDS NYHEDSBREV

SIDSTE NYT

25. JANUAR 2019

I aftes og i nat flyttede vi ind i restauranten … og oplevede for første gang stemningen og udsigten skifte, da mørket sænkede sig og det varme lys blev tændt. Vi er så glade.  Bordene blev rykket på plads, reolerne fyldtes med vores store samling af blankpudsede vinglas fra Riedel, vores klassiske The Chair stole blev tørret af – og de nye damaskduge i vores helt eget design fra Georg Jensen Damask blev foldet ud og lagt på bordene. Annette Bjarnhoffs fine og fascinerende porcelænsinstallation træder i karakter – og i det åbne servicekøkken tog kokkene ejerskab over skabe og hylder, testede de nye, state-of-the art ovne fra AEG.
Nu fylder vi vinrummet …  og går i køkkenet!

21. JANUAR 2019

I dag overtager vi køkkenet på Toldkammeret og ‘flytter ind’ i et professionelt køkken, som på funktionalitet matcher vores forventninger og drømme. Nye arbejdsprocesser skal etableres, men vi er godt forberedt og ved præcis, hvor alt skal være for at skabe et nyt flow fra grovkøkkenet til aflevering af serveringerne til vores nye åbne køkken i restauranten, som dog endnu ikke er helt på plads.