I NYE RAMMER

En smuk restaurant og et up-to-date køkken i byens nye Sdr. Voldgade-kvarter bliver næste år en realitet, når vi siger et vemodigt farvel til vores smukke, gamle bygninger i Norgesgade – og flytter til nye rammer, der forener vores kærlighed til Fredericia med ønsket om et nyt set-up, der matcher ambitionerne om at blive helt i toppen af dansk gastronomi.

Med et blik tilbage på den vision, som i 2001 drev vores overtagelse af Ti Trin Ned, finder vi i starten af 2019 et nyt udtryk i personligt indrettede rammer med en imponerende udsigt til Lillebælt. Det nye Ti Trin Ned i Kanalbyen er i bund og grund en manifestation af, at intet har ændret sig: Vores mål er stadig at skabe en særlig gourmetoplevelse i Fredericia …

Gennem de seneste 15 år har vi med en helt speciel opbakning fra Fredericia nået toppen af dansk gastronomi– uden at vi har mistet vores fokus på at skabe noget nyt og banebrydende. Tankerne om bæredygtighed, lokale råvarer og den tætte sammenhæng mellem jord og bord har markeret vores meget personlige køkken – og vi føler, at vi har skabt opmærksomhed omkring den sprudlende og innovative gastronomi, der også findes uden for hovedstadsområdet.

Men udviklingen har også gjort det tydeligt, at vores nuværende rammer ikke er bygget til at huse en restaurant på Michelin-niveau – og selvom Ti Trin Ned er en velplejet, godt kørende motor, der hver aften leverer en unik gastronomisk oplevelse, så er det nu tid til nye tiltag.

Vi flyttede ind i et allerede etableret køkken – og på trods af, at vi løbede optimerer, så oplever vi dagligt, at rammerne ikke matcher vores-set-up. Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård – og vi har længe været på udkig efter nye muligheder.

Så da de første tanker om Langebroprojektet og en totalændring af hele Sdr. Voldgade-kvarteret spirede, var tanken om en flytning ikke fjern. Vi holder meget af Fredericia – og mærker dagligt, at det er gengældt. At være en del af en ny, spændende bydel og understøtte de ambitioner, den stemning og energi, som Kanalbyen inviterer til, er for os en sjov udfordring. Vi er med helt fra starten og håber, at Ti Trin Neds “personlighed” og vores tanker om at værne om det lokale vil inspirere og smitte af …

Når vi i starten af 2019 åbner i nye rammer, får navnet Ti Trin Ned en ny betydning, men et navneskifte bliver ikke aktuelt: Vores navn, Ti Trin Ned, er del af både vores DNA og byens historie – præcis som vores nye adresse, Toldkammeret 9. Alt linker så fint sammen …

Og mens de første linjer i det nye byggeri tegner sig, holder vi og vores personale fokus på aftenens gæster og den unikke gourmetoplevelse. Her er der intet der ændrer sig …

Vi glæder os, men vi taber ikke momentum, mens vi venter … det ligger dybt i os alle at holde fokus, udvikle og forfine, det sætter man ikke på pause!

Mette & Rainer

Blog

1 2

OM DET NYE TI TRIN NED

’At formidle en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser med et ønske om genkendelse og overraskelse’ Mette... Læs mere

I NYE RAMMER

En smuk restaurant og et up-to-date køkken i byens nye Sdr. Voldgade-kvarter bliver næste år en realitet, når vi... Læs mere

NYE VINKLER PÅ HIMMERIGSKOV

Nye, intense smagsoplevelser, nye vinkler på bæredygtighed og naturens kompleksitet! Tag med Kristoffer Korshøj... Læs mere

FOOD & FRIENDS

Gastronomien trives i Trekantsområdet – og d. 9. marts inviterer vi sammen med 3 lokale kokkevenner til et nyt,... Læs mere

GLÖGG a la Ti Trin Ned

Både professionelt og privat nyder vi december. Hjemme på Himmerigskov bager vi julesmåkager og spiser risengrød... Læs mere

Favoritter gennem 15 år

I september, oktober og lidt ind i november inviterer vi med en VORES GASTRONOMI og VORES VERDEN på små kig tilbage... Læs mere
Flash back

Ti Trin Ned – fra 2001 til 2016

Det klassiske franske køkken med et fusions- og molekylært twist var vores ståsted, da vi d. 9. September 2001 kl.... Læs mere

At dække et bord …

Hverdagens faste ritualer kendetegner Ti Trin Ned. Vi arbejder helt naturligt med omhyggelighed, nøjagtighed og... Læs mere

TI TRIN NED … VORES UNIVERS

”At formidle en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser med et ønske om genkendelse og overraskelse” Så... Læs mere

EN DAG HOS VINBONDEN

Det perfekte vinmatch til vores skiftende menuer er en spændende og udfordrende opgave, som tager udgangspunkt i viden... Læs mere

MAD:ID 2015 KOKKEDYSTEN

I år er det anden gang, jeg arrangerer konkurrencen Mad:ID Kokkedysten … sidste års erfaringer er med i bagagen, og... Læs mere

NOMINERINGSAFTEN 2015

D. 9. september kl. 18.30 var vores personlige valg af Nomineringsaften fra det øjeblik, da vi i slutningen af juni... Læs mere