ti_trin_ned copy

Ti Trin Ned

Dybt forankret i lokalområdet værdsætter og dyrker vi mulighederne i vores gastronomiske smørhul. Vi forsynes af urter fra skov, strand og mark – for med Lillebælt på den ene side, Hannerup Skov på den anden – og Himmerigskovs frodige marker blot få kilometer væk er naturens skatkammer uendeligt. Det er vores terroir, som vi altid lader indgå som en naturlig del af gastronomien i Ti Trin Ned.

Vi fæstner os dagligt ved visionen om en helt ny gastronomisk oplevelse i Fredericia, som fødtes, da vi forelskede os i de smukke, gamle bygninger i Norgesgade i 2001: At formidle en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser med et ønske om genkendelse og overraskelse.

Med en ydmyg tilgang til vores fag søger vi det perfekte, enkle, nuancerede og karakteristiske.

Aktuelle ratings

Guide Michelin 2017: *
White Guide Denmark 2016: International Mesterklasse, 36/81, nr. 13 i Danmark
White Guide Nordic 2017: 36/83, nr. 30 i Norden (nr. 30 i 2016, nr.42 i 2015)
Den danske Spiseguide: ***/Sol
Nordic 66: Nr. 21 

Ærespriser

Årets Kokkeprofil 2015 (Lasse Starup Petersen) af Den danske Spiseguide
Årets Oste 2015 af Den danske Spiseguide
Årets Dessert 2015 af Den danske Spiseguide
Årets Kok 2015 (Lasse Starup Petersen)

Tidligere nomineringer

Årets Restaurant 2015 af Den danske Spiseguide
Årets Restaurant 2011 af Den danske Spiseguide
Årets Kokkeprofil 2011 (Mette Hvarre Gassner) af Den danske Spiseguide
Årets Dessert 2011 af den Danske Spiseguide
Årets Hovedret/Årets Gericke 2011 (Rainer Gassner) (Læs mere)
Årets Dessert 2007 af de danske madanmeldere
Årets Hovedret 2006 af de danske madanmeldere
Årets Dessert 2005 af den Danske Spiseguide
Årets Kokkeprofil 2005 (Rainer Gassner) af Den danske Spiseguide

Venner af huset

Tak til inspirerende og kreative samarbejdspartnere, der støtter os i vores higen efter den unikke oplevelse:
Georg Jensen Damask
Kentaur
Mousefoto
Kokkesmart
Danish Crown

Ti Trin Ned

Visionen der guider os i vores omskiftelige – og stadig genkendelige – gastronomiske univers.

Menu

Det personlige køkkens fortolkning af sæsonens råvarer … i en aktuel, elegant menu.

 

Gassner & Gassner

Vores gastronomiske fortid, nutid og fremtid …

Himmerigskov

Restaurantens egne marker er en uudtømmelige inspirationskilde, et bugnende spisekammer.

Galleri

Steminger fra vores verden: Køkkenet, restauranten, mad, vin og lokale råvarer…

Bordbestilling

Bordreservation – også langt ud i fremtiden …

Vine

Årstidernes skiftende menuer afspejles og matches af et vinkort med klasse og kant

Blog

Følg hverdagen og årstidernes skiften på Ti Trin Ned og Himmerigskov …

Presse

Fra anmeldelser til hverdagsliv i køkkenet: Oplev Ti Trin Ned fra pressens vinkel.

Blog